Oletko kiinnostunut kehittämään padeltaitojasi? Huippusuositut vakiovalmennukset ovat nyt myynnissä keväälle. Varaa paikkasi valmennuksessa nopeasti, jotta mahdut varmasti mukaan. Valmennuksessa pääset kehittämään lyöntitekniikkaasi sekä taktista osaamistasi, hikeä ja hauskanpitoa unohtamatta! Vakiovalmennuksista löytyy ryhmiä vasta-alkajasta kilpapelaajaan.

Valmennuksista vastaa paljon positiivista palautetta saanut koulutettu padelvalmentajamme, liikuntatieteiden maisteri Eemeli Jokinen. Vakiovalmennusryhmässä treenataan viikoittain tai joka toinen viikko 1-4 hengen ryhmässä 1 tai 1,5 tuntia kerrallaan. 

Padeluxen vakiovalmennusryhmät alkavat pyörimään tammikuun 8. päivä ja jatkuvat vappuun asti. Viikolla 9 ei ole valmennuksia. Oletko halukas treenaamaan useita kertoja viikossa, kerran viikossa vai joka toinen viikko? Haluatko treenata yksin, parin kanssa vaiko ryhmässä? Pyrimme löytämään kaikille sopivan ryhmän aloittelijasta kilpapelaajaan. Mahdollisia ajankohtia vakiovalmennukselle ovat:  

Ma klo 7-22 
Ti klo 7-22 
Ke klo 7-22 
To klo 7-22 
Pe klo 7-15 

Vakiovalmennusten hinnat: 

Klo 9-15

1 pelaaja   —> 50€/h
2 pelaajaa —> 30€/hlö/h
3 pelaajaa —> 21€/hlö/h
4 pelaajaa —> 17€/hlö/h

Muut ajat (ennen klo 09.00 ja klo 15.00 jälkeen)

1 pelaaja   —> 60€/h
2 pelaajaa —> 36€/hlö/h
3 pelaajaa —> 25€/hlö/h
4 pelaajaa —> 20€/hlö/h

Viikoittaiset valmennusryhmät saavat kaupan päälle ilmaisen taktiikka-analyysin omasta pelistään.  

Ilmoittaudu valmennukseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen eemeli.jokinen@padeluxe.fi ja kerro viestissä ainakin seuraavat asiat:

1. Kuinka paljon haluat valmennusta syyskaudelle? (Esimerkkivastaus: 1,5h kerran viikossa) 
2. Monenko hengen ryhmässä olet valmis ottamaan valmennusta? (Esimerkkivastaus: 3-4 hengen ryhmässä) 
3. Mitkä ajankohdat sinulle sopivat aikavälillä ma-to klo 7-22 ja pe klo 7-15? (Esimerkkivastaus: ma,ti klo 16.00 eteenpäin sekä pe ennen klo 9.00) 
4. Minkälainen tausta sinulla on padelissa / muissa mailapeleissä (optimitilanteessa valmennusryhmät koostuvat samantasoisista pelaajista)? (Esimerkkivastaus: Olen pelannut padelia kymmenen kertaa ja lisäksi olen käynyt tennisvalmennuksessa kolme vuotta.)

Palaute syksyn valmennuksista on ollut todella positiivista:

1 = huonoin ja 5 = paras -kysymyksissä tuli seuraavat keskiarvot:

Oletko ollut tyytyväinen valmennukseen?
4,88

Suosittelisitko valmennusta ystävillesi?
4,91

Mitä mieltä olet valmentajan ammattitaidosta?
4,84

Saitko valmennuksesta vastinetta rahoillesi?
4,59

Aiotko jatkossa osallistua Eemelin valmennuksiin?
4,5

Lisäksi sanallisesta palautteesta löytyi mm. seuraavat kommentit:

Ammattitaitoinen valmentaja. Osaa neuvoa tekniikan pienempiäkin nyansseja. Kertoo miksi mikäkin asia täytyy tehdä. Olen ollut hyvin tyytyväinen.”

”On mahtavaa, miten huomaat jokaisen kehitettävät kohdat yksilöllisesti, jaksat kehua ja tsempata. Osaat antaa rakentavasti palautetta, kun kehitettävää löytyy.”

”Valmennus on edennyt selkeästi ns. alkeista ja lyöntien hinkkauksesta pelillisempään suuntaan. Mukavasti yhdistetty aina ensin joku tietty asia, johon kiinnitetään tunnilla huomiota ja sitten vielä pelataankin, jolloin otetaan asia enemmän käytäntöön ns. oikeassa pelitilanteessa.”

”Ohjeistus, mallintaminen ja korjaava ohjaus. Valmentaja kykenee huomioimaan yksilön taitotason ja tarpeet.”

Eemeli on loistava opettaja. Saa ja pitää sanoa suoraan henkilökohtaisista ongelmista ja vahvuuksista. Koen, että valkkua on helppo lähestyä ja hän osaa sanoittaa asiat, niin että ymmärrän mitä haetaan. Olen kysynyt täydennystä, kun en ymmärrä.”