Padeluxe Pirkkala käynnistää Pirkanmaan alueelle sarjamuotoisen kilpailun, Padeluxe Liigan. Liigan tarkoituksena on ennen kaikkea saada pelaajille tasaisia pelejä uusien vastustajien kanssa. Liigaan osallistuminen on ilmaista (vain pelivuoromaksut).

Liigaa pelataan saman parin kanssa kolmen (tai joissakin tapauksissa neljän) parin lohkoissa. Lohkojen määrää ei ole rajoitettu eli kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Sarja jakaantuu kuukauden jaksoihin, jonka aikana lohkon pelit pelataan. Kuukaudessa tulee pelata siis kaksi (tai joissakin tapauksissa kolme) ottelua.

Pelit pelataan paras kolmesta erävoitosta. Kolmannen erän voi pelata super tie-breakina, jos aikataulu ei anna myöden pelata erää pitkänä. Lohkon voittaja nousee ylempään lohkoon ja lohkon jumbo tippuu alempaan lohkoon. Tämä luo vaihtelua pelipareihin sekä ohjaa samantasoiset pelurit toisiaan vastaan. Lohkojen voittajat palkitaan jokaisen kauden jälkeen.

Ensimmäinen kausi pelataan tammikuussa 2019. Jokaiselle kaudelle voi ilmoittautua lisää pareja tai voit ilmoittaa, että ette enää parinne kanssa jatka liigassa. Uudet parit pyritään sijoittamaan tasonsa mukaiseen lohkoon. Sama pelaaja voi pelata kahdessa lohkossa eri parin kanssa.

Padeluxe Pirkkala pyrkii jakamaan lohkot siten, että pelit olisivat mahdollisimman tasaisia alusta asti. Järjestäjä luo myös tulospalvelun, johon pelaajat voivat itse kirjata tulokset. Pelien sopimiset ovat pelaajien vastuulla, mutta järjestäjä auttaa tarvittaessa.

Ilmoittautuminen ensimmäiselle kierrokselle 30.12.2018 klo 21.00 mennessä ja lisätiedot: eemeli.jokinen@padeluxe.fi, 0503261511.