Viime keväänä hyvän vastaanoton saanut Padeluxe Liiga jatkuu jälleen syyskuussa. 

Liigan tarkoituksena on ennen kaikkea saada pelaajille tasaisia pelejä uusien vastustajien kanssa. Liigaan osallistuminen on ilmaista (vain pelivuoromaksut). 

Liigaa pelataan saman parin kanssa kolmen parin lohkoissa. Lohkojen määrää ei ole rajoitettu eli kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Sarja jakaantuu kuukauden jaksoihin, jonka aikana lohkon pelit pelataan. Kuukaudessa tulee pelata siis kaksi ottelua. 

Pelit pelataan paras kolmesta erävoitosta. Kolmannen erän voi pelata super tie-breakina, jos aikataulu ei anna myöden pelata erää pitkänä. Lohkon voittaja nousee ylempään lohkoon ja lohkon jumbo tippuu alempaan lohkoon. Tämä luo vaihtelua pelipareihin sekä ohjaa samantasoiset pelurit toisiaan vastaan. Lohkojen voittajat palkitaan jokaisen kauden jälkeen. 

Jokaiselle kaudelle voi ilmoittautua lisää pareja tai voit ilmoittaa, että ette enää parinne kanssa jatka liigassa. Uudet parit pyritään sijoittamaan tasonsa mukaiseen lohkoon. Sama pelaaja voi pelata kahdessa lohkossa eri parin kanssa.
Padeluxe Pirkkala pyrkii jakamaan lohkot siten, että pelit olisivat mahdollisimman tasaisia alusta asti. Pelien sopimiset ovat pelaajien vastuulla, mutta järjestäjä auttaa tarvittaessa.

Padeluxe Liiga
-ei osallistumismaksua (vain kenttävuorot)
-2 peliä kuukaudessa
-tasoltaan tasaiset lohkot
-löydä uusia pelikavereita

Ilmoittaudu:
eemeli.jokinen@padeluxe.fi tai 0503261511